Over la Causerie

La Causerie geeft wijncursussen en wijnproeverijen, maar daarnaast ook biercursussen en spirits (whisky gin etc) cursussen. Combineren met spijs maakt daarnaast deel uit van alle cursussen

Wijncursus

Je kunt bij la Causerie terecht voor een eendaagse wijncursus  of de brede vijfdaagse basis wijncursus tot daarna de gevorderdencursus en zelfs de uitgebreide jaar opleiding voor WineConnoiseur (Wine2Move). De cursussen gaan meerdere malen per jaar van start zodat er altijd wel een geschikte startdatum is.

Tijdens alle workshops en wijncursussen door enthousiaste en bekwame docenten staat de kwaliteit van de te proeven wijnen voorop waardoor de cursussen zowel door professionals als liefhebbers worden gevolgd. We onderscheiden ons in de manier van lesgeven omdat kleine groepen en een interactieve sfeer voorop staan. Verder zijn vaardigheden minstens zo belangrijk als feitenkennis en kunnen we meer wijnen laten proeven dan bij vergelijkbare opleidingen.

Na het volgen van 2 workshops kan je het SDEN1 Wijnvignet halen, maar je kunt ook starten met de populaire basiscursus SDEN2  die in 5 avonden wordt gegeven en je goed voorbereid op de landelijk erkende SDEN examens.

Meer vragen of wil je jezelf opgeven? Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in.

Cadeaubon wijnproeverij of wijncursus

Natuurlijk kunnen al deze cursussen en workshops ook cadeau gedaan worden!

Meer vragen of wil je jezelf opgeven? Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in.

Een breed aanbod op verschillende (start)dagen.