Leuke workshops rond wijn!Proef!, Serveer! en Sprankel!Leuk om te volgen of om cadeau te doen. Individueel of als groep.

Leuk om te volgen of om cadeau te doen.

Een gezellig avondje uit en lekkere wijnen proeven?

annick-schreuder-welkomSpeciaal voor beginnende wijndrinkers en liefhebbers van mousserende wijnen, organiseert Annick Schreuder (wijndocent en wijnschrijfster) voor la Causerie in Rotterdam maandelijks leuke workshops.
Een vlotte en luchtige inleiding in wijnen en wijnproeven krijg je in de workshop Proef!. Een leuk vervolg daarop, maar ook los te volgen is Serveer!, een introductie die je de nodige basiskennis en vaardigheden geeft om met zelfvertrouwen de juiste wijn te kopen/bestellen of te serveren en er iets over te kunnen vertellen. In Sprankel! krijg je op dezelfde onderhoudende wijze een introductie in champagne en andere mousserende wijnen. De Sprankel! is als groep te boeken En dit alles aan de hand van 6 speciaal geselecteerde wijnen en enkele kleine hapjes.

De workshops Proef! en  Serveer! kosten 39,50€ p.p. per avond. De workshops starten om 20.00 uur en duren circa 2 uur. De Sprankel! is als groep te boeken

Wanneer en waar worden de wijnworkshops gehouden en hoe kan ik mij inschrijven?

Enkele keren per maand. In Rotterdam en Antwerpen. Voor data en locaties zie het inschrijfformulier (klik hier) onderaan deze pagina.
Rotterdam: De workshops van La Causerie Rotterdam worden gegeven in het sfeervolle monumentale pand in Kralingen. Het is uitstekend per auto en openbaar vervoer te bereiken. Na 18 uur is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Kaart (Google) cursuslocatie Rotterdam
Routebeschrijving Google naar Vredehofweg 59, 3062 EM Rotterdam
Bekijk routebeschrijving (auto, OV) als pdf

Antwerpen: In Antwerpen worden de workshops in het Theaterhotel**** georganiseerd. Deze locatie is goed te bereiken. Er zijn voldoende parkeergarages in de directe omgeving.
Kaart (Google) cursuslocatie Antwerpen
Routebeschrijving Google naar Theaterhotel Arenbergstraat 30, 2000 Antwerpen

3 verschillende workshops. Los of in combinatie te volgen.

De workshops staan op zichzelf, maar kunnen ook in combinatie (zie ook Wijnvignet®) of als opstap dienen voor een basiscursus wijn.Wil je een direct de basis wijncursus volgen, waar je in 5 avonden met 50 prachtige wijnen wijn leert begrijpen en tevens leert om de wijn en het gerecht op elkaar af te stemmen, dan is dat ook mogelijk. Een vooropleiding is niet nodig, kijk hier voor de startdagen.

Privé workshops

Wij kunnen deze workshops ook voor een privé gezelschap organiseren. De kosten voor een gezelschap tot 12 personen zijn circa €400 (Proef!, Serveer!) tot € 450 (Sprankel!).Is het gezelschap groter of heeft u speciale wensen? Zend ons een e-mail of bel met ons voor nader overleg. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Wat kan ik verwachten bij de wijnworkshops?

Cadeau geven en cadeaubonnen.

Wilt u met ons overleggen? Zend ons een e-mail. Of belt +31(0)10 4526404 of +31 (0)6 1915 6960 of +32 (0) 495260603 u even met ons. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Inschrijven workshops

 • U kunt ook per e-mail inschrijven of informatie aanvragen via info@lacauserie.nl
  Telefonisch overleg? +31 (0)6 1915 6960 of met +32 (0)495 260 603
 • Tenzij anders aangegeven:
  In de sfeervolle wijnkelder van la Causerie, Vredehofweg 59, 3062 EM Rotterdam.
  Tijd: 20:00 uur-22:00 uur
 • Factuurgegevens en correspondentie

 • Deelnemers

 • Section

 

Controle tegen spammers