Leuke workshops rond wijn!Proef!, Serveer! en Sprankel!Om te volgen of cadeau te doen.

 

Leuk om te volgen of om cadeau te doen.

Een gezellig avondje uit en lekkere wijnen proeven?

wijncursus1Het organiseren van een High Wine is meer dan het klaarzetten van wat glazen en hapjes, of het maken van een borrelafspraak. Het gaat er juist om wijnen te schenken die mooi harmoniëren met bepaalde gerechtjes. Bij La Causerie leer je in 3 verschillende inspirerende workshops waar je op moet letten bij het kiezen van zowel de wijnen als de begeleidende hapjes. De workshops zijn los van elkaar de volgen.  Annick Schreuder (wijndocent en wijnschrijfster) organiseert maandelijks deze leuke workshops voor La Causerie.
In de workshop Proef! krijg je een vlotte en luchtige inleiding in wijnen en wijnproeven. Een leuk vervolg daarop, maar zeker ook los te volgen is Serveer! Je krijgt tips om met meer vertrouwen wijn te kopen of te serveren en er iets over te kunnen vertellen. In Sprankel!, die als groep van maximaal 16 personen te boeken is, krijg je op dezelfde onderhoudende wijze een introductie in champagne en andere verrassende mousserende wijnen. Bij alle drie de workshops worden inspirerende hapjes geserveerd.

De workshops Proef! en Serveer! kosten 39,50€ p.p. per avond. De workshops starten om 20.00 uur en duren circa 2 uur.

Wanneer en waar worden de High Wine wijnworkshops gehouden en hoe kan ik mij inschrijven?

Enkele keren per maand. Voor data en locaties zie het inschrijfformulier (klik hier) onderaan deze pagina.
Rotterdam: De workshops van La Causerie Rotterdam worden gegeven in het sfeervolle monumentale pand in Kralingen. Vredehofweg 59, 3062EM. Het is uitstekend per auto en openbaar vervoer te bereiken. Na 18 uur is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.
Kaart (Google) cursuslocatie Rotterdam

High Wine workshops exclusief

SAM_1894Wij kunnen deze High Wine workshops ook voor een privé gezelschap, bedrijf of vriendengroep organiseren. De kosten voor een gezelschap tot 7-12/13-16 personen zijn circa 400/450€  excl BTW (Proef!, Serveer!) tot € 500 excl BTW (Sprankel!). Is het gezelschap groter of heb je speciale wensen voor een speciale gelegenheid? Zend ons een e-mail of bel met ons voor nader overleg. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

 

Wijnvignet® = Proef! + Serveer! + SWEN1 examen

De workshop Proef! en Serveer! vormen samen een tweeluik voor diegenen die aan het examen Wijnvignet willen deelnemen. Zij krijgen dan ook hand-outs en wat huiswerk mee. Na afloop van de tweede avond wordt een kort maar officieel examen gedaan. Erg leuke reacties en tot nu toe is trouwens iedereen geslaagd.
Wil je meer informatie over deze officiële SWEN 1 Wijnvignet ® minicursus kijk dan even op bij Wijnvignet.

Cadeau geven en cadeaubonnen.

Alle workshops, en ook het Wijnvignet,  zijn leuke cadeaus, zowel om te geven als te krijgen! De workshops worden ‘s avonds gegeven in Rotterdam en Antwerpen en duren ca. twee uur.  De workshops wordt maandelijks georganiseerd. Wil je een van deze workshops cadeau geven? Maar weet je nog niet zeker of de datum schikt? Kies dan voor een cadeaubon. De ontvanger is dan vrij om op een van de komende datums een workshop te kiezen. Is de cadeaudatum op erg korte termijn? Overleg even met ons zodat we een oplossing kunnen vinden.
Heeft u een cadeau bon ontvangen? U kunt hem hier activeren.

Zend ons een e-mail. Of bel +31(0)10 4526404 of +31 (0)6 1915 6960 of +32 (0) 495260603 u even met ons. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

meer informatie vind je hierboven, klik hier

Inschrijven workshops

 • U kunt ook per e-mail inschrijven of informatie aanvragen via info@lacauserie.nl
  Telefonisch overleg? +31 (0)6 1915 6960 of met +32 (0)495 260 603
 • Tenzij anders aangegeven:
  In de sfeervolle wijnkelder van la Causerie, Vredehofweg 59, 3062 EM Rotterdam.
  Tijd: 20:00 uur-22:00 uur
 • Factuurgegevens en correspondentie

 • Deelnemers

 • Section

 

Controle tegen spammers