SDEN3-WineConnoisseur** voor gevorderden.In 9 leerzame avonden en 100 mooie wijnen verder de breedte en diepte in.

La Causerie – meer met wijn!

Wijncursus voor gevorderden – wijn begrijpen! – SDEN-3plus WineConnoisseur**

Weet je al het nodige van wijn en houd je van koken of lekker eten? Dan is deze vervolgcursus wijn (die je tot boven level 3 brengt) een aanrader! Je verdiept je kennis en culinair begrip en breidt je proefervaring uit.

wijncursus2Negen avonden nemen we je mee naar alle hoeken van de ‘oude’ en ‘nieuwe’ wereld. We gaan de diepte én duisternis in want er wordt veel blind geproefd. Dat is moeilijk maar ook erg leuk, het levert verrassende gesprekken en proefnotities op. Gedurende de cursus (ook wel SWEN-3plus of SDEN-3plus genaamd) proef je meer dan 100 wijnen. Veel meer dan bij welke vergelijkbare wijnopleiding dan ook. La Causerie is onafhankelijk en niet voor niets de grootste opleider in de regio met veel tevreden cursisten, zowel amateur als professioneel.

De kosten van de wijncursus voor gevorderden bedragen €485 per persoon (inclusief 21% BTW, d.w.z. €400 excl BTW). Bij gelijktijdige aanmelding van 4 of meer personen voor deze populaire wijncursus is €25 per persoon korting. Op verzoek kunt u in 2 termijnen betalen. Het zeer fraai uitgevoerde en uitgebreide wijncursusboek “Aan de slag met wijn” geschreven door Peter Klosse kost circa 55 €. Een waar standaardwerk voor iedere wijnliefhebber en professional. Het boek is te bestellen bij SVH. Een alternatief cursusboek is de Wijnmap “De Wijnwereld” van Michel van Tuil (39,50€).

De cursuslocatie is de sfeervolle cursusruimte van La Causerie Rotterdam. Goed bereikbaar per OV  en auto. Gratis en voldoende parkeermogelijkheid De cursusavonden starten om 19.30 uur en duren gemiddeld tot 22:30 uur.

Wanneer starten de cursussen en hoe kan ik inschrijven?

Op het inschrijfformulier zie je de eerstvolgende cursussen (met cursusavonden) en kan je je inschrijven. Je ontvangt dan binnen enkele dagen  een bevestiging.

La Causerie organiseert deze cursussen 4x per jaar.  De cursussen zijn vaak al snel vol.  We adviseren je om op tijd in te schrijven, eventueel met een optie of voorbehoud.

Wil je informatie over de vervolgcursussen die later worden gepland stuur ons dan een e-mail?

Cursusavonden en inschrijven

Informatie vind je hier.