Volg 2 leuke wijnworkshops Proef! en Serveer!En haal het SDEN-1 Wijnvignet®.Ook als cadeaubon!

Haal het Wijnvignet® (SDEN-1) in twee workshop avonden Proef! en Serveer! bij La Causerie.

wijnvignetJe houdt van wijn, ook al weet je nog niet precies wat je lekker vindt, laat staan waarom. Op zichzelf niet erg maar het kan leuker. Want hoe meer je van wijn weet, hoe meer je ervan kunt genieten.  Maar misschien werk je met wijn, bijvoorbeeld in een slijterij, wijnhandel, supermarkt, groothandel of restaurant en worden je soms vragen gesteld door gasten of klanten. Die wil je natuurlijk wel zo goed mogelijk beantwoorden.
La Causerie stelt je in staat om in een korte tijd, twee avonden, én op een leuke en leerzame manier in twee workshops het Wijnvignet/SDEN1 te halen, het landelijk erkende diploma dat door de Stichting Dranken Examens en Normering (SDEN) wordt uitgegeven.

wijnvignetJe volgt dan eerst een Proef! workshop en daarna de Serveer! workshop (of andersom) zodat je in twee avonden de nodige basiskennis en vaardigheden krijgt om met zelfvertrouwen een wijn te serveren en er iets over te kunnen vertellen. Met wat huiswerk tussendoor kun je na afloop van de tweede avond het Wijnvignet® -SDEN-1 halen, het landelijk erkende diploma dat door de Stichting Dranken Examens en Normering. Het examen wordt aan het eond van de tweede avond bij La Causerie afgenomen.

De kosten van het wijnvignet (2 avonden) bedragen € 115 p.p. (inclusief BTW, inclusief reader, cursusboekje en inclusief examen en diploma).

Wanneer zijn de eerstvolgende cursusavonden, is er nog plaats en waar kan ik inschrijven?

Die eerstvolgende cursusavonden staan (onderaan, bij Wijnvignet) op het inschrijfformulier  (klik hier)

Waar worden de Wijnvignet® workshops gehouden?

La Causerie Rotterdam (Vredehofweg 59, 3062EM Rotterdam) is uitstekend per auto en openbaar vervoer te bereiken. Na 18 uur is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Wat kan ik verwachten bij de Wijnvignet® minicursus?

Deze minicursus cadeau geven?

workshop6-100Deze minicursus is een leuk cadeaus, zowel om te geven als te krijgen!  Beide workshops wordt regelmatig georganiseerd zodat deze ook als “cadeaubon” zijn te geven. Wil je deze minicursus cadeau geven? Maar weet je nog niet of de data schikken? Meld de persoon/personen dan aan bij de eerstvolgende mogelijkheid waar nog plaats is. Indien je de cadeaudatum bij het inschrijven aangeeft dan kan tot een week na de cadeaudatum in overleg de inschrijving “doorrollen” naar een volgende combinatie van data. Of boek de cursus als cadeaubon. De ontvanger stemt dan de dagen met La Causerie af.

Contact

Wilt u met ons overleggen? Zend ons een e-mail. Of bel +31(0)10 4526404 of +31 (0)6 1915 6960 of +32 (0) 495260603 even met ons. U kunt ook het contactformulier gebruiken.

Overzicht cursusdagen en inschrijven

Zie inschrijfformulier.